Viking Senior Cup 2016

Årets upplaga av Viking Senior Cup spelades på Kungälv Kode GK onsdagen den 7 september.
Hemmalaget Kungälv Kode GK gjorde en strålande insats och vann 7 av sina 9 matcher, vilket är den mest överlägsna segern i cupens historia.
Tvåa blev Gullbringa medan Tjörns GK belade tredjeplatsen precis före oss. Stenungsundspelarna kämpade tappert men i år rullande bollen inte riktigt vår väg.

Bäst av de våra var Stickan Johansson som vann sin singel med 4/2 och bästbollkonsellationen Lars Östling / Leif Angelbäck som vann sin match med 3/1. Stabilt spelande Tommy Jönsson lyckades dela sin singelmatch. I övrigt så kämpade vi andra tyvärr förgäves. Stämningen i laget var trots resultatet på topp och nästa år då vi står som värd för VSC kommer vi tillbaka revanschsugna och med en klar målsättning att återerövra ”Vikingen” till Stenungsund GK.

Hela Start- och Resultatlistan får du genom att –>Klicka här.

Per Forsström
Lagledare