2016 HCP-serien Herrar 55+

Årets sista match spelades 2 september på vår hemmabana.
Stenungsund replikerade bestämt efter debaclet på Lycke och vann deltävlingen
hela 10 slag före  2an.  Thomas Jonemark vann på utmärkta 79 brutto och Lars Roos vann nettot på 72!
Bengt Davidsson  och Lars Östling kompletterade på ett bra sätt.
Med denna fina prestation avancerade  laget till 3e plats, ynka 3 slag från finalplats.

Som lagledare vill jag tacka alla som deltagit i laget detta år och även ett stort tack till
Birgitta Angelbäck för  ovärderlig administrativ hjälp!

Resultat omgång 5, som spelades den 19 augusti på Lycke GK

Alla vi golfare har då och då en dålig dag. Det vet vi alla.
Detta besannades tyvärr igår på Lycke då laget gjorde sin klart sämsta match för året
och hamnade på 6e plats.

Detta medförde följdaktligen att vi i sammandraget halkade ned från 2a till 5e plats.

I laget denna gång: Lars Roos,Tommy Jönsson,Kurt Corneliusson  och Leif Angelbäck.

Sista halmstrået är den 2e september då vi har hemmamatch och då vi ska visa
att Lyckematchen var en engångsföreteelse…

Resultat omgång 4, som spelades den 5 augusti på Gräppås GK

Höstterminen startade i fredags med spel på Gräppås. Stenungsund  frångick inte vanan
att lägga beslag på den individuella netto segern. Denna gång av Kurt Corneliusson  som
vann på storfina 66 slag. Laget blev 2a och vi ligger även tvåa i serien inför de sista omgångarna.
I laget denna gång utöver Kurt: Lars Östling, Lars Roos och Mats Adielsson.

Nästa omgång spelas 19e aug på Lycke.

lagledare

Resultat omgång 3, som spelades den 10 juni på Lerjedalen GK

Säsongens 3e match spelades den 10 juni på den utmanande banan Lerjedalen.  Resultaten var överlag några slag över våra handicap men så var de för aĺla lagen, förutom Gräppås.
Inför sommaruppehållet ligger vi på 2a plats, 8 slag  efter just Gräppås i en jämn serie.
I laget denna gång Stig Johansson (bäst för dagen) Lars Roos, Hasse Uckelstam och Bengt  Davidsson.

Resultat omgång 2, som spelades den 27 maj på Sisjö GK

En sällsynt jämn tillställning  som Torrekulla vann och med Stenungsund på 3e plats. Lars Roos storform håller i sig vilket innebar hans andra raka seger,netto 72. Övriga spelare denna gång Leif Angelbäck, Thomas Jonemark och Anders Östling.
Lag Stenungsund  ligger totalt på 2a plats.

Resultat omgång 1, som spelades den 13 maj

Stenungsunds lag i H55+ premiären presterade en homogen insats och vann

tävlingen på samma resultat som värdlaget frånTorrekulla.
Extra roligt var att Lars Roos vann tävlingen netto på 73 slag och att Thomas
Jonemark vann tävlingen brutto på 85 slag.
Ovriga deltagare i laget, som också presterade  goda resultat, var Hasse Uckelstam och Anders Östling.