Höstmöte

2019

Även i år bjöd Seniorkommittén på lunch till de seniorer som varit aktiva under säsongen. Efter lunch och prisutdelning till vinnarna av dagens tävling – länk till rapport från tävlingen som var en Scramble (säsongens sista tävling innan Vintertouren tar vid nästa vecka) förklarade Lasse Roos Höstmötet 2019 öppnat.
Här nedan presenteras vinnarna av årets aktiviteter:

Några av årets vinnare

B klass:
1. Henning Säwström 47 p
2. Barbro Ahlstrand

Slutligen överlämnade Lars Roos en flaska vin till de avgående ledamöterna Lars Olsson och Heléne Hertzman efter 3 år, och Birgitta Angelbäck efter hela 14 år i Seniorkommitténs styrelse, och tackade för deras insatser i Seniorkommittén.

Heléne Hertzman
Sekreterare i Seniorkommitténs styrelse 2019

2018

Efter en god lunch som sponsrats av Seniorkommitén och prisutdelning till vinnarna av Måndagstävlingens Bästboll, som var den sista för säsongen,  förklarade Lasse Roos Höstmötet 2018 öppnat. Protokoll från mötet hittas under länken http://seniorerna.stenungsundsgk.se/motesprotokoll/

Här nedan presenteras vinnarna av årets aktiviteter:

Rolf Andersson, Kurt Corneliusson, Lars Roos, Leif Angelbäck, Leif Thorin, Yvonne Sylwan, Barbro Ahlstrand, Viveca Berndtsson, Eva Öhlin.
Lars Östling och Birgitta Angelbäck saknas på bilden. Vinnarna av vinlotteriet, Margareta Austin och Veronica Saethe var också med på bild.
Order of Merit
1. Lars Roos
2. Rolf Andersson
3. Eva Öhlin
Årets Golfare Brutto och Netto
Lasse Roos

Matchspelet
Leif Angelbäck

Eclectic
A-klass - 20 pers:
1. Viveca Berndtsson
2. Lars Östling
3. Leif Thorin
4. Kurt Corneliusson
5. Lars Roos

B k-lass -11 pers:
1. Birgitta Angelbäck
2. Barbro Ahlstrand
3. Yvonne Sylwan

Lasse Roos har gjort en fantastisk golfprestation under säsongen och lyckades kamma hem såväl första priset i
Order of Merit och Årets golfare Brutto och Netto!

Jerker Persson blev avtackad för sina insatser i Seniorkommitténs styrelse där han varit ledamot i 3 år.

/Heléne Hertzman
Sekreterare Seniorkommittén