Vårutflykten 2019

Seniorernas Vårutflykt till Torreby GK – Onsdagen den 12e juni 2019

Vi var 29 tappra deltagare, Heléne hade arrangerat med Torrebys kansli. Vissa kom väldigt sent på grund av asfaltering av E.6, långa stopp i Ljungskile. En fantastisk god macka serverades när vi kom dit. Shotgunstart kl. 10.00, och spelet kunde börja. Greenerna var ”ur”hala och runt greenerna fanns fuktigt gräs och bunkrar. Hålen var långa och det blåste säkert upp emot 12m/s. Vi kämpade på och många glada skratt hördes från banan. Ibland hördes en trädträff också. De flesta av oss kom in innan regnet började, men de flesta sa – oj vad vi har spelat dåligt. Kansliet på Torreby matade in resultaten snabbt och effektivt. Eftersom alla spelade (ursäkta) så uselt, blev det inga Handicapshöjningar. Väl inne serverades lunch, pasta med skinksås och en fisk med smörpotatis, med tillhörande pepparrot.  Tack Helene, det ordnade du bra.

Efter maten var det dags för prisutdelning, vilket vi inte fick ha inne i restaurangen, eftersom det var vinpriser. Viveca Berndtsson fick lämna ifrån sig vandringspriset, en träklubba med en platta där man ser till att totalsegrarens namn graveras in.

Dagens totalsegrare med 75 slag blev Lasse Wennergren, som hade kört upp med husbilen kvällen innan. Han tackade tävlingsledningen och berömde banan.

Sedan vidtog prisutdelningen där förstapristagarna i varje klass fick en flaska rött och en flaska vitt. Övriga pristagare fick välja en flaska. Dvs alla fick pris.

Resultat:          A-klassen                                             B-klassen

1.              Lasse Wennergren      75 slag             Lars Saethe                  79slag
  2.             Per Forsström              79                    Per-Ivar Fallenius        80
  3.             Lars Roos                     80                    Rolf Halldén                82
  4.              Lennart Karlström       81                    Agneta Fallenius          86
  5.             Lars Östling                 81                    Veronica Saethe          87
  6.             Bitte Johansson           82                    Birgitta Angelbäck       88

Och sedan kom resten

Lars Roos och Josef Demska var prisutdelare, och vi glömde ta kort som vanligt.

För seniorkommittén / Eva Öhlin

SENIORERNAS VÅRUTFLYKT – 12 juni 2019 🏌️‍♂️🏌️‍♀️

Anmälan sker i GIT-systemet Stenungsund GK senast den 7 juni kl 16.00

Plats:
Torreby GK ⛳

När:
Onsdag den 12 juni

Starttid:
Shotgun start 10.00

Transport: 🚗
Samåkning i egna bilar. (Beräkna att det tar cirka 1 tim att
köra från Stenungsund)

Pris:
275 kr i greenfee – betalas till kansliet på Torreby
150 kr för kaffe/smörgås ☕🍞 vid ankomsten o. lunch efter tävlingen
betalas i golfkrogen
50 kr i tävlingsavgift (till prisbordet 🏆) som insamlas av
tävlingsledarna på plats

Deltagare:
Max 50 personer

Obs! Samling i klubbhusets restaurang i god tid innan start!

För frågor kontakta Heléne på mobilen 0708 388672 –
eller på e-mail  helene.hertzman@gmail.com